Krater - Skopje

Кратер - Скопје

КРАТЕР - Скопје, Krater, Skopje Krater, Skopje, Кратер, Скопје

Т.Д. КРАТЕР - Скопје

е компанија која успешно е активна на Македноскиот пазар повеќе од 35 години. Т.Д. Кратер ја прошири својата дејност на производство и инсталација на „HVAC“ системи.

Произвоство:

Нашата компанија започна со производство на „HVAC“ - канали за вентилација и климатизација:

  • Квадратни канали: сите димензии со должина од L=1500mm.
  • Кружни канали: со дијаметар 950mm, и должина L=1500mm.
  • Спирални канали: со дијаметар од 150mm до 1200mm, со должина од 6 метри.

Произведуваме и спојни и фасонски елементи за сите типови на канали (колена, редуцири, рачви, конусни елементи итн.). Тие се изработени од поцинкуван лим EN10143 Mon.

Како компанија се залагаме за брз и ефикасен одговор на барањата на клиентите. Постојано работиме на напреднување и ширење на нашата линија на производство.

На оваа интернет страница не се прикажани сите производни од нашата производна линија. Затоа сме отворени за секакви контакти и се залагаме за исполнување на барањата на клиентите.За подетални информации контактирајте не на приложените контакти.

Инсталации:

Т.Д. КРАТЕР е компанија која е позната како изведувач на различни типови на инсталации:

  • „HVAC“ Инсталации.
  • Водовод и канализација.

Во нашето долготрајно работење секогаш се залагаме за квалитет, динамичност и професионализам, при секоја изведба на различните инсталации.

Нашата цел е да ги задоволиме клиентите остварувајќи ги сите потреби на клиентот и одржувајќи добар и професионален однос со нашите клиенти.

Сите изведбени проекти се извршуваат според законите и следејќи ги локалните, државните и интернационалните регулативи.